Trends

Zes toffe trends voor het najaar

Het is koud en regenachtig. Safe to say dat de herfst zeer aanwezig is. Maar wat dragen we dit najaar om er trendy bij te lopen? Je ontdekt het in deze blog.

Neutrale printjes
Printjes kom je overal tegen: hoe drukker, hoe beter. De kleuren zijn echter wel rustig en toepasselijk bij het seizoen. Bij bijvoorbeeld MS Mode en Mango (Violeta) zie je veel jurkjes met fijne printjes. Comfortabel en leuk om te combineren met een laarsje eronder.

Rechten van de afbeeldingen: MS Mode & Mango

Ruitjes
Of het echt een trend is, is discutabel, want ruitjes zijn terug van eigenlijk nooit weggeweest. Dit najaar komen ze extra vaak naar voren in de fashion industrie. Op bloesjes, jurken, broeken en vesten. Bij H&M of C&A kun je terecht als je ook een grote ruitjesfan bent.

Rechten van de afbeeldingen: H&M & C&A

Truien
Truien worden vaak gezien als het meest comfortabele kledingstuk in de herfst en winter (I agree!). Dit najaar zijn vooral de gebreide truien helemaal hot. Bij winkels als Zizzi, Shein en BonPrix vindt je toffe exemplaren.

Rechten van de afbeeldingen: Shein & Bon Prix

Donkergroen
Al een tijdje is donkergroen een interieurtrend, maar deze trend trekt door naar kleding. Donkergroene truien en bloesjes kom je overal tegen. Bij Shein vind je bijvoorbeeld deze mooie velvet trui en deze chique jurk.

Rechten van de afbeeldingen: Shein

Jassen
Ook bij jassen zie je de ruitjestrend terugkomen. Wil je liever iets rustigs? De gewatteerde jassen zijn ook weer hot. Deze vindt je bij onder andere bij C&A en Paprika.

Rechten van de afbeeldingen: C&A & Paprika

Comfi vesten
Behalve truien, zijn vesten ook ontzettend populair. Niet zo gek natuurlijk, want niets zit lekkerder dan een warm vest. Ze zijn er in alle soorten en maten. Top om te combineren ook met een leuk hemdje of shirtje eronder. Comfortabel, maar toch netjes voor iedere gelegenheid. Toffe vesten kun je kopen bij Primark (tot maat 48 of XXL, maar vallen vaak groot!), Vero Moda of Ulla Popken. Je kunt gaan voor een egale kleur, of lekker extravagant met een animalprint bijvoorbeeld.

Rechten van de afbeeldingen: Vero Moda & Ulla Popken

Genoeg inspiratie opgedaan voor dit koude weer? Trek een lekkere warme trui uit de kast (of koop een nieuwe) en chillen maar!