Ondergoed,  Review

Action onderbroeken: Go or no?

Ik denk dat het één van de grootste struggles is van curvy dames: onderbroeken kopen. Zelf vind ik het wel altijd een behoorlijk probleem. De stof is niet fijn, hij sluit niet goed aan bij mijn benen of ze zijn lelijk. Ik draag eigenlijk al jaren de Zeeman onderbroek ‘Mady’, maar ik ben ze beu. Ik vind ze niet mooi en echt mega comfortabel zitten ze ook niet. Ik besloot dus toch eens opzoek te gaan naar iets anders.

Seamless boxer

Bron foto: Action.com

Bij de Action had ik al een paar keer de ‘seamless boxer’ van Sensabella voorbij zien komen, maar telkens durfde ik ze niet te kopen, omdat de grootste maat L/XL is en ik broekmaat 48/50 draag. De boxers kosten maar €1,99 dus vond ik het toch het proberen wel waard. Ik kan jullie zeggen: ik heb van deze keuze zeker geen spijt gehad! Deze boxers zitten hemels. Je voelt eigenlijk niet eens dat je iets aan hebt. Nog een voordeel van naadloos ondergoed is dat het onzichtbaar is onder kleding. Superfijn dus! De boxer sluit goed aan bij mijn benen en zit lekker hoog bij de buik. Van dezelfde lijn heeft Sensabella ook slips en strings, maar daarmee heb ik zelf geen ervaring. Wel absoluut het proberen waard.

Lovely maxi slip

Foto: Mag worden gedeeld met link naar deze blogpost.


Toen ik nog wat verder keek, zag ik nog iets waar ik heel blij van werd, namelijk slips speciaal voor curvy dames, van maat XL tot XXXL. De slips zijn van polyester en hebben een deel kant, voornamelijk bij de billen. Sexy alert! Als ik het goed heb kosten deze slips €2,49 dus dat is nog steeds een mooie prijs. Ook van deze nam ik er één mee om uit te proberen. Ik nam de XXL, maar met een maatje kleiner had ik ook weg kunnen komen denk ik. Ook deze zit weer erg mooi. Wel wat lager bij de buik, maar dat vind ik niet vervelend. Deze slips zijn helaas op de website nog niet vindbaar.

Action, jullie zijn goed bezig! Wij, curvy dames, zijn blij!