Shop the look

Shop the look – beachwear

In de rubriek ‘Shop the look’ stel ik toffe outfits samen van bepaalde (web)shops om jullie te inspireren. De linkjes naar de artikelen staan erbij, zodat jullie de outfit ook daadwerkelijk kunnen kopen als jullie dat leuk vinden. In deze editie gaat het om beachwear van Ulla Popken, Shein en Forever 21. Heb je een verzoekje voor een bepaalde trend of winkel? Laat het me dan vooral weten!
Disclaimer: Het is mogelijk dat een artikel momenteel niet op voorraad is in de gewenste maat. Daarop heb ikzelf helaas geen invloed.

Ulla Popken – Beach wear

Bij Ulla Popken op de website vond ik twee toffe badpakken. Eén zomerse met een botanische print met citroentjes erop en een zwarte met stiksel. Leuk te combineren met zwarte sandaaltjes en een tasje met gevlochten look.

Badpak met citroentjes – klik hier (maat 42 t/m 62)
Badpak met stiksel – klik hier (maat 42 t/m 62)
Sandaaltjes – klik hier (maat 38 t/m 42)
Tasje – klik hier (one size)

Shein – Purple pastels

Shein is een walhalla voor plus size kleding, maar ook voor badkleding. In deze paarse pastel bikini kun je heerlijk rond paraderen op het strand. Als het ’s avonds wat afkoelt kun je de doorschijnende paarse kimono erbij aantrekken. Om de outfit compleet te maken een paar mooie slippertjes en voila, je bent klaar voor een dagje strand! Houd er wel rekening mee dat de maten van Shein soms anders kunnen vallen dan bij andere webshops. Kijk dus altijd goed naar de maattabel!

Bikini – klik hier (maat 0XL t/m 4XL)
Kimono – klik hier (maat XL t/m 4XL)
Slippers – klik hier (maat 36 t/m 40)

Forever 21 – Cloudy dreams

Forever 21 is weer terug van weggeweest. Ook in Nederland kunnen we er weer bestellen! Bij Forever 21 vond ik deze supertoffe combinatie van een cloudy print badpak met een bijpassende rok. Mooi te combineren met een roze zonnebril en een prachtig enkelbandje.

Badpak – klik hier (maat 0XL t/m 3XL)
Rok – klik hier (maat 0XL t/m 3XL)
Zonnebril – klik hier (one size)
Enkelbandjes – klik hier (one size)

De rechten van de afbeeldingen gebruikt in de collages behoren toe aan de benoemde winkels.