Bodypositive,  Inspiratie

De drie leukste curvy TikTokkers

Het is de laatste tijd zo’n gigantische trend, dat je er haast wel van gehoord moet hebben: TikTok. TikTok is een social media app waarmee korte video’s gemaakt kunnen worden die je dan weer kunt delen met je volgers of de ‘for you page’.

Tijdens de coronacrisis is deze app alsmaar bekender geworden. Veel mensen verveelden zich deze periode, wat ze mooi de tijd gaf om TikTok te verkennen. Ik ben hier ook schuldig aan. Ik dacht eerst dat het een kinderapp was, maar uit pure verveling ben ik toch ook maar eens gaan kijken. En je raad het al; niet veel later was ik kneiterverslaafd! Nu kijk ik eigenlijk wel dagelijks even op TikTok en soms post ik ook wat.

Wat ik heel tof vond om te zien, is dat er veel plus size ladies te vinden zijn op TikTok! Op deze app kunnen deze dames lekker zichzelf zijn en van allerlei video’s posten, zoals dansjes of lipsync video’s. Ik heb voor jullie een lijstje gemaakt van de drie leukste curvy TikTokkers om te volgen. Klik op de afbeelding om op de TikTokpagina van de dames te komen!

Jo-Ann van den Herik, we kennen haar natuurlijk allemaal van Curvy Supermodel. Ik ben mega fan van haar. Ze is prachtig en komt op voor body positivity.

Ms Kristine kan outfits stijlen zoals niemand anders dat kan. Ze heeft dan ook een eigen kledinglijn “Kin by Kristine”. Op haar TikTok laat ze de mooiste outfits zien en veel verschillende manieren van stijlen.

Denise Mercedes is een plus size model die graag haar outfits post. Ze staat op TikTok vooral bekend om haar #stylenotsize video’s, waarin ze samen met iemand anders dezelfde outfit showt op verschillende lichamen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *