Shop the look

Shop the look

In de rubriek ‘Shop the look’ stel ik toffe outfits samen van bepaalde (web)shops om jullie te inspireren. De linkjes naar de artikelen staan erbij, zodat jullie de outfit ook daadwerkelijk kunnen kopen als jullie dat leuk vinden. In deze editie: Miss Etam, C&A en Bon Prix. Heb je een verzoekje voor een bepaalde trend of winkel? Laat het me dan vooral weten!
Disclaimer: Het is mogelijk dat een artikel momenteel niet op voorraad is in de gewenste maat. Daarop heb ikzelf helaas geen invloed.

Miss Etam – summer wear

Bij Miss Etam vond ik twee toffe jurkjes met een gezellige print. De outfit is af te stylen met een wit sandaaltje en een beige strandhoedje.

Jurk jersey print roze – klik hier (maat 46 t/m 54)
Jurk jersey print groen – klik hier (maat 46 t/m 54)
Strandhoed beige – klik hier (one size)
Sandalen wit – klik hier (maat 36 t/m 41)

C&A – Summer Blues

Op de website van C&A kwam ik meteen dit toffe shirtje tegen waar ik een outfit mee wilde maken. Ik vond dit korte broek er erg leuk bij passen in combinatie met de gympen en een schattig haarbandje. De short komt uit de “gewone” collectie, maar de broeken van C&A vallen meestal dusdanig groot dat je ze kunt dragen tot maat 52 ongeveer.

Shirt – klik hier (maat 44 t/m 56)
Short – klik hier (maat XS t/m XL)
Gympen – klik hier (maat 36 t/m 42)
Haarbandje – klik hier (one size)

Bon Prix – Boho feeling

Boho is hip en wat mij betreft here to stay. Ik vind de boho trend echt geweldig! Ik werd dan ook meteen verliefd op deze short toen ik hem zag. Leuk om te combineren met een wit/crèmekleurig shirtje met een knoop aan de onderkant, een mooie tas gemaakt van papiervezels in de kleuren die je ook terugvindt in de short. Als finishing touch een sandalette met sleehak, waarin ook deze kleuren weer terugkomen.

Shirt met knoop – klik hier (maat 32/34 t/m 52/54)
Short met borduursel – klik hier (maat 36 t/m 54)
Strandtas – klik hier (one size)
Sleehak sandaletten – klik hier (maat 36 t/m 42)

De rechten van de afbeeldingen gebruikt in de collages behoren toe aan de benoemde winkels.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *